Saturday, May 9, 2009

Cidot punyer idea..


Haaa..cidot ni cousin aku..dok kat blakang umh tp jmpe nye sethn sekali jer..kami ni pmpuan melayu terakhir yang konon-konon nye dok umh jer..huhu..tp sejak akhir-akhir ni tetibe jer aku rajin g umh dia..bergosip dgn si cidot ni...then, tetibe jer dia bg idea yang bernas semperna mother's day nti..wat KEK COKLAT KUKUS..yupp..aku mmg suke wat kek..so tak de prob la nk sepah kn dapur umh dia tu...hehe..;) cume selame ni aku wat kek coklat bakar..ni nk wat kek coklat kukus plak dgn si cidot ni..uit takut tak jadi jer..tak confident aku dgn si cidot ni...hohoho...:0 ape-ape pun tunggu jela hasil nye nti..kalo leh di makan masuk la prt kalo tak comferm masuk tong sampah..huhh..tu la yang aku tak suke..da pnt-pnt wat tak jadi..tp kali ni harap-harap la jadi...nak wat utk mak!!
' HAPPY MOTHER'S DAY! '

3 comments:

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D