Monday, May 11, 2009

Mother's Day..Dan Hasilnya... :))



.kad untuk mak.



Yer..aku mengaku la kad ni tak lawa..tak kreatifff pun..tp ia ikhlas dari aku utk my mom..nilai nye mmg tak seberape jika nak di banding kn dgn ape yang telah mak korban kn utk aku..start dari mak mengandung kn aku sampai la mak besar kn aku dgn sihat walaupun org kate aku ni kurus tak cukup mkn..hakikat nye aku tak penah berlapar walaupun hanya 5 minit..(bangga sgt dpt mak dgn ayh seperti en.zaki dan pn.rashidah)yer..aku bkn ank yang baik jika nk di banding kn dgn adik beradik yang lain..tp aku bkn ank yang jht cume nkal jer..;) aku la yang slalu wat mak ssh hati dgn perangai aku yang nth ape-ape ni..yang ngade-ngade yang suke ckp merepek merabai..ishhhh..memalukan sungguh..hohoho..;))




.kek untuk mak.



Ni plak kek yang di nanti-nanti kn..kek yang eksklusifff dan mahal tak terhingga..lbh mahal dari kek di secret recipe..hohoho..ni la kek yang aku bangga sgt-sgt..di buat khas utk mak..yang wat nye conferm la aku..kalo tak wat pe puji bagai nk rak kn..hehe..;)) bagi org lain mmg ia tak de nilai..meB kalo ad org tgk msti kate tak sedap kn..kn..kn..aku pedulik ape org nk kate ape..aku wat utk mak aku..jnji mak makan and hepy ok..ayh plak husband yang mithali telah masak ikan asam pedas utk mak..sweet sgt..;) dgn ini sempurna la hari ibu untuk mak...:))




.si cida or cidot.kami wat kek same-same.

Ni la cousin aku yang bagi idea nk wat kek tu..resipe nye pun dia punyer..nasibek menjadi kn cidot kek nye..walaupun ada yang mensabotage kek nye..hahaha..abes bersepah umh ko..tp yang sepah kn bkn aku..ko gak..huhu..dasar tanggan tak de seni si cidot ni..pegang tepung abes tumpah..tp bez sgt dpt siap kan kek ni..len kali leh wat lagi cidot..;))



.kek separuh siap.


.bukti kami wat kek ni.

.bukti kami wat kek ni.

No comments:

Post a Comment

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D