Tuesday, February 16, 2010

merentas desa 2010!

salam..

akhirnya untuk seumur hidup ini, aku x perlu lagi nk berlari manje sakan or lari ala-ala anak itik untuk dapat kn point umah sukan..yesss!akhirnya aku juz dok tepi jalan sambil melihat anak-anak muda membakar lemak serta kaleri mereka untuk merentas desa..yeeeehaaaa.. ;)) ada yang bersemangat ad yang jalan mcm nak g summit pun ad..mcm-mcm kerenah jumpe..siap ad yang ajak lari same diorang lg..haha..cukup la 5 thn aku lari thn ni aq dok relax sudah..ok..x nak ckp banyak jom tgk beberapa pix yang di amek oleh jurugambar x bertauliah..


lari bersungguh-sugguh

budak ni dah x larat nk lari lg..

oppppssss!malu laa..

si-baju puteh:tukang pegang payung

No comments:

Post a Comment

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D