Sunday, June 20, 2010

Saya panggil dia, AYAH!

SALAM,

SELAMAT HARI BAPA semua ayh-ayh terutama buat MOHD ZAKI B MASLAN laaa..dia ayh saye..tak kire la kn, ad org pngil ayh, ad yg pngil daddy la bapak la abah la..tp saya pngil ayah ok..walaupun hati kecil saye mmg memberontak dr kecik nk pngil parents saya mummy dgn daddy or papa dgn mama..hehe..tp mmg x dpt pun..saya pnh la tanye kat my mak mcm ni soalan nye..

'mak..mak..npe mak x ajar kak pya pngil mak mama?kak pya suke pngil mak mama tau mcm mak kwn-kwn kak pya tu..'

tp mak saya tak ter-jwb langsung..hanya mampu tersenyum melayan ank nye yang ngegade ni..mungkin soalan saya ssh tahap kertas 1 sejarah STPM mungkin..tp adq besar saya tlg jwb kn..mcm ni jwapan nye..

'pngil mak pun da ngegade lg la kalo pngil mama..'

bile dia jawab mcm tu saye dgn tanpa rase bersalah pun ketuk la kepale dia..ok..makne nye paham la saya..so, soalan yg same yang saya ingt kn nk tanye pd ayh saya x jd tante..mungkin jwpn nye same nti..huhu..

kpd en.mohd zaki..anda ayh ter-BAIK saya seumur idop ni..terime qaseh bebanyak tlh bnyk menghabes kn duit utk besar kn saya dgn selengkap nye..mmmmuuaaaahhh..sumpah!kak pya sayang ayh!

ptg nanti kene celebrate yer!

kwn-kwn semua ni la parents saya..(;

*bile ad org ckp 'pya, ko ni cantik la..' saya akan jwb 'aq cantik sbb ayh aq la..'

No comments:

Post a Comment

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D