Saturday, October 23, 2010

Si-Kacak Menggoda Hati.


Haaa ni name dia En.Nokia c3, kacak kn dia? Dia bnyak warne tp yg paling kacak ni la. Warne PINK ni. Saya nak makhluk ini. Nti besday saya kalian tlg hadiah kn makhluk ini er. Besday saya bln dpn. 27 nov. kalian share la duit same-same. Saya dpt satu hadiah thn ni pun tak pe. Asal kn hadiah nye en nokia ni. Okeh. Along kate kalau saya dpt masuk U dia bg rm100 lbh mntk mak ayh angah aqib dll utk beli En Nokia. Tp nk tngu masuk U sgt lame. Saya dah tak sabar-sabar ni. Angah pulak kate kalau nk en nokia kene dpt result baik stpm nti. Nk tngu result pun sgt lama.

T.T

Setiap mlm saya mimpi awk, En Nokia. Sabar er nti saya beli awk dan bwk balek umh kte hidup same-same.

Friday, October 15, 2010

Super Junior

kpd semua junior aku yang kat sekolah tu, aku tau kau fanatik gile kat kakak senior korang ni. tp tak payah la wei sampai jerit-jerit dari dlm kelas pngl i kn. issshhh malu la dgn jiran tetangga semua. aku tau korang semua ni sgt care dgn aku. tp jgn risau la aku pndai jage diri. aku pun tau korang saaaayang sgt kat aku kn. sampai nk tau aku ber-hubungan dgn siapa. kalo kau nk tau, tanyer jer aku. nti aku jawab. yang korang g tanyer sedare mare jiran tetangga aku tu wat ape. sah-sah la mereka semua tak tau. yang jalinkan hubungan kan aku. issshhhh. dr korang dok tepi tingkap ngendap aku ngumpat aku lg baik dtg jumpe aku. tanye la apa yang korang nak tau sgt tu. aku tak garang jgn tkt la.