Saturday, October 23, 2010

Si-Kacak Menggoda Hati.


Haaa ni name dia En.Nokia c3, kacak kn dia? Dia bnyak warne tp yg paling kacak ni la. Warne PINK ni. Saya nak makhluk ini. Nti besday saya kalian tlg hadiah kn makhluk ini er. Besday saya bln dpn. 27 nov. kalian share la duit same-same. Saya dpt satu hadiah thn ni pun tak pe. Asal kn hadiah nye en nokia ni. Okeh. Along kate kalau saya dpt masuk U dia bg rm100 lbh mntk mak ayh angah aqib dll utk beli En Nokia. Tp nk tngu masuk U sgt lame. Saya dah tak sabar-sabar ni. Angah pulak kate kalau nk en nokia kene dpt result baik stpm nti. Nk tngu result pun sgt lama.

T.T

Setiap mlm saya mimpi awk, En Nokia. Sabar er nti saya beli awk dan bwk balek umh kte hidup same-same.

No comments:

Post a Comment

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D