Saturday, December 18, 2010

awak awak awak tolang saya boleh?

hye alls, silent readers juga. ;)

ok straight to the point. i need ur helps to vote actually. anda pernah tak dengar tentang competition Create Your Wow by Kotex? kalau tak pernah pegi la sini. aku masuk competition ni. mula mula saja jer sebab after exam tak de buat ape kan. bila dah buat design sendiri jadi excited nak menang. HEHE. so competition ni perlukan orang ramai vote design aku. harap kawan kawan semua atau sapa sapa yang BW sini tolong la vote. nak vote senang jer. hanya pergi sini. anda akan jumpa ini :


kalau anda tak jumpa gambar seperti di atas, anda perlu pergi ke 'gallery' dan search nama saya iaitu 'zafira zaki'. kemudian anda hanya perlu klik 'like' dan selesai. sehari anda boleh vote sekali sahaja. so anda vote la hari hari. ;) btw thanx alls. jasa baik dan pertolongan dari anda semua sangat di harapkan. :)


No comments:

Post a Comment

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D