Sunday, December 19, 2010

oh ayah! its so funny. ;)

*abaikan ejaan salah tu.
bila : bilik

ok. ini kelakar. tgk saja pada pix di atas. hasil nukilan en ayah. nth pape kan ayah aku ni. boleh plak dia buat mcm tu. pagi tadi bila aku bangun tido ayah kate jgn guna bilik air belakang sbb ayah baru lps tambah simen. nth buat ape la ayah tambah simen kan padahal bilik air dah ada mozek sekeliling. ntah kat bahagian mane di tambah simen pun aku tak tau sebab aku tak tgk pun. apek buat bilik air kurang taruk simen agaknya. HEHE.

so bila time nak breakfirst aku panggil la si abg aqib dgn si adik sabiq yang berkubu kat bilik atas join breakfirst. aku cakap la ayah tak bagi guna bilik air belakang. mula mula semua kata ok. mkn mkn tiba tiba abiq pegi dapur nak tengok nape tak boleh guna bilik air tu. sekali sampai dia ketawa. aku pun pelik la. then aku pegi tengok apesal bdk ni ketawa. pix di atas la buat kami ketawa seharian ni. HEHE.

yang tak leh blaa ayat nye tu 'anda di perhatikan', 'dengan perintah'. HEHE. siap ada lukisan lagi. HEHE. sebab kat umh ada kami tiga beradik je along dgn angah tak de la dlm lukisan. aku yang ayah tulis nama 'Fia'. mak dgn ayah mmg sukati jer nak panggil aku apa. kadang kadang 'Pya', 'Fia' 'kakak'. sukati la ank mereka pun. HEHE.

*aku pun mula la check kot kot ayh truk cctv kat umh. HAHA. ;)

No comments:

Post a Comment

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D