Friday, December 31, 2010

Perempuan Pasti Bahagia Bila dapat Ke Spa!

hye alls. :)

ok siapa la yang tak suka ke Spa kan? kalau ada yang cakap ' i tak suka pegi Spa, membazir jer ' sila la main jauh jauh. sebab kita tak boleh jadi geng babe. aku kan princesss yang ngegade mmg suka benda benda macam ni. HEHE. well untung kan jadi anak bongsu ni. eh anak perempuan bongsu actually.

di pendekkan cerita nak dekat naik sekolah ni kan my mom busy sangat. sbb my mom kerja kerajaan kan cehh cakap jela mak kau tu cikgu kan senang bila dah start musim sekolah ni mak pun sibuk la carik file itu la ini la kene buat sasaran la carik sukatan pelajaran la. mak setiausaha peperiksaan kat sekolah so kene buat analisis lagi. ok macam macam la. jangan kata kerja cikgu tu SENANG!

my mom plak kan dah tua lagi bape tahun jer nak pencen tp still bertahan nak kenyangkan perut i yang bernafsu makan buas ni. mak stress bila ada kerja banyak. so aritu aku teman mak pegi Spa. tak payah la ketawa macam hina yong peng tak de Spa plak kan. ada babe. ada! tak pecaya pegi la check. Spa tu dekat Jalan Cahaya Baru. seberang dengan NOrth Station. haa carik la sendiri Spa Lotus Beauty.

memang best ok pegi sana. aku buat relaxing facial. jangan risau pasal produk. Spa ni guna produk ORTUS di buat dari tumbuh tumbuhan tau macam padi. so bau nye wangi. sekarang lagi ada promotion untuk lima kali sesi dengan harga yang berpatutan siap dapat cleanser dengan boleh pilih satu lagi produk. so korang kalau nak try dan duduk dekat area yong peng pegi la try.


4 comments:

  1. Majunya yong peng! best tak spa ni??

    ReplyDelete
  2. sangat best lagi lagi menonton spa Q pasti berasa berangan hendak ke spa sekarang juga haha

    ReplyDelete
  3. puan bunga : best woo. boleh relax2. mak kata kat skola stress so kene pegi tmpat mcm ni. hehe.

    liyana lunia : hehe. cpt merealisasikan angan2 itu. :)

    ReplyDelete
  4. Liyana lunia datang sini! *pengsan*

    ReplyDelete

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D