Wednesday, December 8, 2010

sehari yang indah.

hye youuuuu, :)

semalam 8 dec kan. aku exam sastera paper 2. overall exam ok tp ada la bahagian yang agak susah yang memerlukan aku memerah otak macam perah kain time basuh baju. haha. lepas exam pukul11 semalam aku terus pegi hospital sebab ada appoiment dengan doktor. nak check braces. oh yeaahh pegi pakai baju sekolah jer nyah! pukul3 ptg baru siap check. doktor siap puji-puji aku patient dia yang terbaikkkkk ah. yeaahhh. haha. after check ayah nak pegi carefour so aku ikutkan jela. mak pun nak shopping skali konon kate nak beli papa roti je sekali kau abes semua tudung kat sane dia borong. haha. aku pun tak lepaskan peluang bodek mak baik punyer. haha. so dpt la satu shawl colourful yang comel momel. ceh. then adik sayang aku abiq dgn baik hati sangatttt bagi besday present yang dah basi. haha. rantai comel love warne purple jadik milik aku. yeeeaahhh. :))))



tadaaa ni shawl comel mak belikan rantai love purple
tu abiq belikan. :)) nanti dating leh pakai. HAHA.

No comments:

Post a Comment

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D