Wednesday, December 15, 2010

teruja bila di tag. GIVEAWAY FELLA!


salam sejahtera. ;)

hye kawan-kawan. ni first time di tag. so agak terkejut la. siap tak paham tak tau nak buat apa siap terkial-kial lagi. hehe. kesihan deh lorh! haa aku di tag oleh si gadis manis Miss Honey Daa ;) ok giveaway ni di anjurkan oleh si cantik Qaqa Atiqah. sapa- sapa pun boleh join dgn ikut bape syarat. banner ni pun dia buat sendiri saja. kreatif kan. so pegi la view blog dia yang comel tu. siap dapat hadiah lagi utk 3 orang yang wat entry pasal giveaway ni yang paling menarik tau! haa teruja tak nak join? teruja kan. cpt cpt pegi blog admin ni. ;) selesai.

3 org yang nak di tag: cik aqilah, adrinni comel, ouh ijan.

2 comments:

  1. thanks for join , gudluck ye :)

    p/s : comelnye blogg awak

    ReplyDelete
  2. best nye kalau kte menang. hehe. ;)

    ReplyDelete

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D