Saturday, February 5, 2011

Pesanan Daripada Seorang Kakak Kepada Seorang Adik.

Abiq,

malas nak bebel panjang panjang kan. hari hari terakhir Abiq sebelom pegi MRSM ni kak pya cuma nak ingatkan belajar rajin rajin. lagi dua tahun jer sekolah wei. lepas tu boleh amek lesen kereta. HAHA. semua orang pun ingatkan benda ni kan. tapi kak pya lebih sikit la. Abiq kene belajar rajin rajin dapatkan 10 PHD tak jadi doktor bedah mayat pun tak pe. jadi doktor falsafah sudah. lepas tu agak agak kak pya tak de sapa yang minang jangan lupa tanggungjawab Abiq kene sara hidup kak pya. senyum sampai ke telingga. tu tanggungjawab adik lelaki. HAHA. so Abiq memang wajib la belajar serajin yang mungkin. sediakan kak pya nafkah zahir sekali tau. HAHA. sebab kak pya banyak tolong Abiq. kak pya yang basuhkan baju, lipatkan baju, iron-kan baju, kemaskan baju, kemaskan buku Abiq, teman Abiq belajar, isikan borang Abiq ahh banyak kak pya tolong. masak untuk abiq jer kak pya kurang. jadi kalau Abiq lupakan kak pya nanti kak pya sumpah Abiq jadi tak kacak busuk tibe tiba bangun jadi pendek perut buncit. HAHA. Abiq dah besarkan dah boleh pikir kan. so yang pelik pelik jangan di ikut. kalau balik rumah Abiq buat perangai pelik memang kak pya rendam Abiq dalam akuarium ikan!




p/s: malam tido jangan ngigau pulak.
p/s/s : nti adik yang ada blog tu update la experience kat sekolah baru er. :)


No comments:

Post a Comment

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D