Saturday, March 26, 2011

Hye All(s), ;)

aww aww aww wangi nye rambut lepas shampoo rambut dengan Sunsilk. HAHA. aku guna yang botol Pink tu kan wangiiii sangat! terus rasa rambut dah lurus tak yah rebond rambut lagi. HAHA. :D

hye readers, how are you? ;)
I sihat jer. cuma sangat busy tau. I baru jer siap update UPU hari Khamis lepas. after result keluar dan mengambil masa yangggg amat lama untuk buat keputusan akhirnya keputusan untuk pilih kos telah diambil bersama my parents. hopefully dari 8 pilihan tu salah satu I dapat la kan. Amin. dulu masa lepas SPM tak excited langsung nak pilih kos. maybe time tu hanya keseronokan duniawi yang aku kejar! HAHA. * lepas shampoo dari 'aku' terus bertukar kepada 'I'. perlu ke? HAHA.

then, masa nak pilih kos aritu ada sedikit masalah. mula mula tak leh nak isi. sebab sebab sebab . . . jeng jeng jeng . . . HAHA. ada ke patut kat ruangan kecacatan I pandai pandai isi. dah tak de kecacatan tu abaikan jela kan? ini tidak. I pandai pandai isi TIADA di ruangan No Pendaftaran OKU dan Keterangan Kecacatan. I dah takut jer tak leh isi. asik tak nak pegi page 'seterusnya' jer. lepas tu Alhamdulilah la Allah bukak hati ni tunjuk kat mana salah nya sampai tak leh isi. see. betapa cuai nye diri ini. overall semua dah selesai. :D

oh last but not least, lepas ni I kerja ok. 5hb April ni I start la. kerja kat UM jaga students Asasi dengan Degree exam. so sapa nak tiru rasuah la I, nti I buat buat tak nampak jer. HAHA. Masya Allah tidak tidak tidak boleh begitu! good luck la students UM yang nak exam tu. sapa ada bf/gf kat UM nak kirim salam ke kirim durian ke kirim surat ke I boleh tolong. HAHA.

* psstt abang kacak I kan ada blog tau. pegi la terjah sini. ntah ape la yang dia mencarut kan. HAHA.


Monday, March 14, 2011

Acara Makan Freeeee. :D

fuhh berabuk dah blog ni banyak betul sawang sampai anak tikus pun boleh beranak sepuluh. HAHA. dah lama tak jenguk en blog ni dan blogwalking. aku sangat sangat sangattttttttttt sibuk. bukan sibuk kan diri tapi betul betul sibuk. Sabtu, 12 Mac En Zaki dengan baik hati dan murah hati telah belanja warga Yong Peng dan kawasan sekitar Yong Peng serta kawan kawannya makan free. HAHA. so, macam mane warga Yong Peng adakah anda gembira dan bahagia dapat makan free? HAHA.

ni ada la pic sekitar majlis makan free tu. enjoy it alls. ;)


dimulakan dengan pic sendiri. HAHA.

kemudian baru tuan rumah. :D

sekitar majlis nikah.

kompang dipalu . . . pengantin baru . . .

tambah ahli baru dalam keluarga.

alaa cantik nyeee . . . MAK! ;)

pak cik mak cik sebelah ayah.

mak cik-mak cik. ;)

sepupu sepapat makan ketupat. HAHA.

OK. pic banyak lagi tapi tak yah tunjuk semua la kan. nanti korang muntah darah pulak. HAHA.

to Cidot sayang, thanx a lot babe! ;)


p/s : aku belajar sesuatu dari kehidupan. jangan mengharap sangat orang nak tolong kita.