Saturday, March 26, 2011

Hye All(s), ;)

aww aww aww wangi nye rambut lepas shampoo rambut dengan Sunsilk. HAHA. aku guna yang botol Pink tu kan wangiiii sangat! terus rasa rambut dah lurus tak yah rebond rambut lagi. HAHA. :D

hye readers, how are you? ;)
I sihat jer. cuma sangat busy tau. I baru jer siap update UPU hari Khamis lepas. after result keluar dan mengambil masa yangggg amat lama untuk buat keputusan akhirnya keputusan untuk pilih kos telah diambil bersama my parents. hopefully dari 8 pilihan tu salah satu I dapat la kan. Amin. dulu masa lepas SPM tak excited langsung nak pilih kos. maybe time tu hanya keseronokan duniawi yang aku kejar! HAHA. * lepas shampoo dari 'aku' terus bertukar kepada 'I'. perlu ke? HAHA.

then, masa nak pilih kos aritu ada sedikit masalah. mula mula tak leh nak isi. sebab sebab sebab . . . jeng jeng jeng . . . HAHA. ada ke patut kat ruangan kecacatan I pandai pandai isi. dah tak de kecacatan tu abaikan jela kan? ini tidak. I pandai pandai isi TIADA di ruangan No Pendaftaran OKU dan Keterangan Kecacatan. I dah takut jer tak leh isi. asik tak nak pegi page 'seterusnya' jer. lepas tu Alhamdulilah la Allah bukak hati ni tunjuk kat mana salah nya sampai tak leh isi. see. betapa cuai nye diri ini. overall semua dah selesai. :D

oh last but not least, lepas ni I kerja ok. 5hb April ni I start la. kerja kat UM jaga students Asasi dengan Degree exam. so sapa nak tiru rasuah la I, nti I buat buat tak nampak jer. HAHA. Masya Allah tidak tidak tidak boleh begitu! good luck la students UM yang nak exam tu. sapa ada bf/gf kat UM nak kirim salam ke kirim durian ke kirim surat ke I boleh tolong. HAHA.

* psstt abang kacak I kan ada blog tau. pegi la terjah sini. ntah ape la yang dia mencarut kan. HAHA.


3 comments:

  1. hehe qaseh guna pantene .. ok lari topik ..nak g terjah abg kacak

    ReplyDelete
  2. qaseh : tak nak dah guna yg lain. * mcm kat dlm iklan tu. hehe. :)

    ReplyDelete
  3. Yot, blog guwe dah tukar url lar. ko edit balik eah. ni dia url blog guwe; http://blogthinkeryo.blogspot.com
    TY yot. balik neh kita minum white coffee dgn bitmokcit k. :)

    ReplyDelete

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D