Saturday, April 23, 2011

Demi RM45 Sehari . . . Part 1

kan dah kata aku akan story mory lagi. so here i come bebeh.

sebelum exam degree start kene la buat persedian nye kan. kene susun meja kerusi tu mmg dah wajib la kan. tak kan nak jawab exam bersila pulak. lepas tu sedia kan buku jawapan, slip kehadiran pelajar, benang untuk ikat kertas jawapan tambahan dan macam macam lagi kan. semua semua tu kami ni la pembantu peperiksaan yang buat. imagine la students degree ada bape ribu orang then peperiksaan bukan hanya di buat kat satu dewan jer. so imagine la sendirik macam mane kesibukan kami ni. lagi best masa hari Jumaat la kan. kene taip lebih 1000 kod kursus yang ada then kene asingkan ikut hari peperiksaan, masa, dan tempat peperiksaan nye sekali. oh mmg damn la. yang taip cuma dua orang jer pulak tu. sebab kene siapkan aritu jugak kami semua kene balik lambat.

kepada students yang amek exam tak kira la Asasi ke Diploma ke Degree ke ape ke kan. ingat la di sebalik korang amek exam ni ada insan insan lain yang bertungkus lumus sediakan persediaan korang exam. so stady la betol betol kan. orang kampung menunggu kejayaan korang. haha. cewaaaaaaaaah. :D

nah amek sejibek muka orang rajin buat kerja. fokus!


2 comments:

  1. oi kakak!!! belog anda cool dowh..bangga gila letak gamba Y kat sini..huhuh..singgah la belog i jeee!!!

    ReplyDelete
  2. dah singgah dah jee. blog u seram la jeee. hehe.

    ReplyDelete

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D