Saturday, April 16, 2011

Work Is Kerja laaa !

hye all(s), :)

semalam baru sampai Johor. penat kot. bangun pun 'awal' 915 am baru celik. haha. dah 2 minggu jaga students Asasi exam. semua nye baik baik belaka. tak de pun nak tiru tiru. tp sebok soh panggil lect then tanya lect jawapan. mana aci! cehh padan semua kata belajar kat U senang kan. exam leh tanya lect. hopefully nti kalau ada rezeki aku masuk U time exam lect pun baik hati la bagi jawapan. haha. budak Asasi semua kacak semua cantik semua comel. perangai semua baik baik. best! last paper paling best. bahagian students yang aku jaga semua ucap terima kasih. siap bual bual dgn diorang amek gambar la semua. tapi tak mntak fb korang kan. sobsobs. tu la nti kalau ada jodoh kita jumpa la nti bulan 9 yer. haha. :D

kawan kawan kat tempat kerja pun best. semua baik baik. makan sama sama pegi sembahyang sama sama kan. rasa diri ni bukan kerja tau. rasa mcm students kat sana. haha. oh ada satu makhluk Tuhan tu suka carik gaduh. Acap nama dia. seriously setiap hari nak bertekak je dgn dia. aku selalu kot mengalah dgn dia. ok TAMAT! haha.


With Amirah Why

Farhana, Huwaida

Jangan tanya la nape baju kteorang tu mcm baju JKR kan

Ni geng lelaki

Semua khusyuk keje

Paper last students Asasi

lepas ni jaga students degree pulak 3 weeks. nti i story mory lg er. :D

byebyebye.


No comments:

Post a Comment

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D