Thursday, June 16, 2011

I'm Not Perfect.

Aku di jemput memeriahkan satu segmen simple baru baru ni. cewahh. tapi tajuk nye aku tuka. sukahati aku jer. haha. actually tajuk sebenarnye ialah "Segmen Simple : Kekuatan dan Kelemahan Diri Aku ..." aku tak tahu apa kene mengena tajuk yang aku guna dengan segmen ni. tapi aku nak jugak guna tajuk sendirik ! hahah. so let me start now. ecehh cehh dan dan nak speaking. 


again, aku rasa macam bukak pekung sendirik. haihh.

Kekuatan

Apa kekuatan aku? aku sendirik tak tahu. 

Kelemahan

Kalau kelemahan ni banyak. kikiki.
- Aku cepat tak suka orang, susah nak maafkan orang, agak pendendam.
- Kalau dalam pelajaran aku paling lemah English and Maths.
- Aku takut nak hadapi masa depan. 

Aku banyak kelemahan. nak senaraikan semua nanti ramai pulak yang tak suka aku. huhu. aku suka orang kenal aku melalui kelemahan aku. jadi kan kelemahan aku sebagai suatu yang unik dan korang akan tahu siapa diri aku sebenar nya. ;)

8 comments:

  1. segmen ni close pun..huhu..tapi thanx join walaupun tukar nama..hahaha..

    jom tengok hasil segmen paling simple saya..best..

    HASIL SEGMEN PALING SIMPLE : BAGI SAYA SATU AYAT ...

    ReplyDelete
  2. comek + thaqib : segmen menyebok kan diri. hehe.

    nasz : alaaa dah ttp er.. :( len kali buat segmen gtau lg er.

    ReplyDelete
  3. Erk?? Dah tutup? Baru nk join. Hahah.

    ReplyDelete
  4. Baru nak join wei. dah lah penulis picisan macam gua nie tak pernah join pape. Tak pernah kena invite pun. haha.

    ReplyDelete
  5. thaqib : nasibek tak join. ni kite dah buat skali dah expired date. haha.

    comek : len kali gua buat gua invite lu la. okeh? haha.

    ReplyDelete
  6. Jangan cakap je minah oi. gua tunggu. keh keh keh.

    ReplyDelete

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D