Saturday, July 23, 2011

Minggu Sempena Aleesha Farhana.

Hye all(s),

Baru baru ni heboh kan kes Mohd Ashraf Hafiz Abd Aziz nak tuka nama. time kes ni di bicarakan aku tengah kerja. biasa laaa jaga exam. sempena kes ni kat tempat kerja timbul la idea yang tak berapa nak bernas menukar nama berlawanan jantina. hehe. idea ni timbul bila suatu pagi time tengah baca paper . . .

Alan : kau husaini jangan nti wat pembedahan pulak. 

Husaini : gila kau !

Alan : tau tau nti tuka nama jadi Aini. hahaha. 

Husaini : S*** kau lan. hahah.

macam tu la kiranye dialog nye. aku dan yang lain lain gelak kan jela. di sebabkan kisah tu jer kiteorang semua tukar nickname. Azlan jadi Az. Husaini jadi Aini. Nazrin jadi Arin. yang kes Arin ni sebenar nye tak aci sebab memang nickname dia mcm tu. haihh. aku, Zafira jadi Dafi. ok yang ni biar aku explain mane dpt name Dafi ni. actually bermula dengan Zafi tp untuk menyedapkan bunyi Alan tuka jadi Dafi. hehe. lastly, Athirah jadi Khir. same like me, name Athirah pun mengalami proses penyedapan bunyi. hehe. 



Me, Husaini, Athirah, Nazrin, Azlan.