Sunday, August 28, 2011

Air Tangan Qaseh.

Hye sweet boy(s) and gedik girl(s),

Mak cik Jah nak menantu yang cantik, bijak, rajin kemas rumah, ringan tulang di dapur, hobi utama ialah basuh baju tak? siap dalam satu pakej ni. mahu tak? mahu tak? mahu tak? mahu tak? hahaha. ok kalau Mak cik nak sila minang saya dalam masa 3 tahun dari sekarang. kalau lambat nanti Farid Kamil yang minang saya. wakaka. 

Tahun ni first time raya aku buat kuih raya. buat dengan kakak cantik. gigih betul. masing masing pening kepala pun teruskan jugak sampai siap. raya sebelum ni setiap tahun mak sayang beli kuih raya. mak sayang memang terer bab bab membeli ni. tak kesah la beli ape pun. memang mak sayang terer. so, no wonder la anak dia pun terer membeli kan. hehehe. tapi raya tahun ni dua orang anak perempuan mak sayang nak buat kuih raya. buat Corn Flakes Madu Penuh Qaseh. cewahhh resepi nak jugak yang gempak gempak kan. kekeke. 


Ini la hasilnya. bangga!



No comments:

Post a Comment

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D