Wednesday, August 24, 2011

Contest Blog Paling COLOURFUL ♥

hyeee semua hyeee semua hyeee semua lagi. kenyit mata

Lama tak search www.blogger.com . kekeke. ok. bila dah bukak blog mesti ada beberapa blog yang aku suka stalker. time ni dah tak hirau dah facedebook tu. tadi pegi lawat blog gegurl yang rajin betol update sejak ada laptop sendirik. heheh. lepas tu jumpa ini. yerr sebab itu la tajuk entry kali ni berbunyi begitu. heheh.

Nak tau tuan tanah bagi contest ni boleh lompat bintang ke sini. aku syak tuan tanah ni suka pink macam aku. comel pun macam aku jugak. hahah. lagi dia menggilai korea pun sama macam aku jugak. kekeke. tapi aku lebih menggilai lelaki jambu korea jer! hahaha. mengikut rules contest ni aku cukup syarat so aku join la yer !



Aku nak tag orang yang menggilai PINK jugak ar : Scha


3 comments:

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D