Friday, September 2, 2011

Beraya bersama kesayangan gegurl dan boboy !

Hyee comel hye kacak.

Alhamdulilah, dapat jugak beraya dengan kawan kawan sebelum pegi kan. :) thanks korang semua! hari ni asik gelak jer kan. entah pape jer kite gosipkan. dari gosip pelakon Kasih Alia ke gosip politik Muammar Gadaffi pastu ke kisah cinta terhanget blogger semua kita gosipkan bersama. dari yang tak paham yang blur yang tersurat yang tersirat pun di gosipkan jugek. tak ketinggalan ungkit kisah silam. heheh. lama tak jumpa kan. banyak betul yang nak diceritakan erk. :) dapat lepak sama sama makan ice cream dengan minum susu coklat dan strawbery kat port lepak kite tu. yerrr aku gembira sebelum bersedih dua hari lagi. sobsob. aku harap kat sana ada kawan macam korang ni. yang suka kawan dengan budak annoying, gedik dan mentel dalam satu pakej ni. lalala. :p aku harap lagi kita tetap kawan walaupun masing masing dah jauh. aku kat tempat baru tu nanti sorang jer. sobsob. 


Soalan : Pilih mana satu paling cantik nak buat makwe Farid Kamil.
Jawapan : yang pakai tudung warna ____________ .


Harap akan datang pun boleh manja manja macam ni dengan Suhaila.


Kesian Lukman nampak sipi sipi jer. kekeke.


Merdeka raya kononnya. heheh.


Sweet kan. wakaka.


Lelaki gagah memandu untuk kami. :)


Aku suka gambar ni tapi goyangggg pulak. siot! tangan sapa la ni. 



3 comments:

  1. wah..bestnyer dapat beraya dengan kengkawan..tahun nie tak dan nak beraya dengan kwn2..huhu

    ReplyDelete
  2. bell: ni pun beraya kejap jer tau. tak puas. hehe.


    sergeant keroro: hehe. mesti la. selamat hari raya. :)

    ReplyDelete

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D