Sunday, September 11, 2011

Tamat dah orientasi !

Yeaaa orientasi dah abes. tak payah lagi nak terkejar kejar pegi amek makanan, tak payah bangun pagi pagi buta kumpul kat dewan pelita nak kiamulail, tak payah nak berebut toilet nak mandi, tak payah nak makan cepat cepat, ok semua tu tak payah. tapi serius bila dah abes orientasi aku bosan. lagi tiga hari kalau macam ni aku boleh mati kebosanan. 

Benda paling aku rindu time orientasi cuma satu jer. nak tengok muka PM barakuda. wakakaka. ehh tak tak. aku rindu nak buat cheers. aku rindu nak jerit jerit buat cheers nak tunjuk kat kolej lain betapa hebatnya KUAZ. cewahhh. sampai tak de suara aku di sebabkan cheers. sapa nak tanggung ni? hehehe. lagi best sebab nak sokong KUAZ kat padang cermin mata aku hilang. dah last day aku jalan tak nampak. haih.


Rindu nak jalan jauh jauh pegi DTC. heheh. ok tipu! sekali jer aku jalan pegi DTC sepanjang orientasi ni. sebab lepas tu aku sakit so pegi DTC aku di hantar. kekeke. DTC tu jauh ok!


kesian roommates aku semua sakit jangkit aku. =='





3 comments:

  1. haha. style ko yot. weh. ko punya kaca mata dah beli?

    ReplyDelete
  2. Apakan daya jarak UUM dan UM jauh beratus kilometer. Kalau tak boleh hang out sama sama.

    ReplyDelete
  3. thinker:lom beli lg. nti balik baru buat.

    comek:UUM buang satu U jd dekat la kite. heheh.

    ReplyDelete

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D