Sunday, October 2, 2011

Headband.

Heee malam ni tak sangka aku kreatif. buat headband pertama buatan tangan. tak kan kaki pulak. mula-mula tak tau pun benda alah ni namanya headband. pastu call gf yang jauh nun di pulau tanya nama saintifik benda alah ni ape. hehe. pastu search kat youtube cara nak buatnya. tapi loading lambat sangat. tak sabar aku nak tunggu. akhirnya berbekalkan kreativiti yang ada aku buat jer sendiri ikut kata hati yang di gabungkan dengan akal dan otak. hehe. then jadi la headband pertama. bangga!


muka oily gile boleh buat goreng nugert. 


3 comments:

  1. Haha. Nak satu weh. Nak yang macam Fared Ayam pakai!

    ReplyDelete
  2. ape farid ayam? hehe. guna tali kasut boleh? hehe. :p

    ReplyDelete
  3. Bukan Farid. Tapi Fared Ayam. Bukan Farid Kamil ok. Boleh je janji ada. haha. Tau tau tau.

    ReplyDelete

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D