Monday, October 31, 2011

Preety November!

Moning girl(s) and boy(s),

Hyee, pagi yang indah ini aku penuhkan masa lapang dengan membasuh baju dengan gigihnya bersama rumet. hobi kami memang basuh baju. pantang ada masa free mesti nak basuh baju. hobi lain kami ialah makan dan tido. hehe. satu bilik perangai sama. kalau time online hobi kami pilih lelaki kacak/comel. ohseeem kan kehidupan kami kat sini. hehe. macam tu la kehidupan aku kat sini. pegi class kuliah pumpangpumpang dengan kawan-kawan kat fak lepas tu balik bilik pumpangpumpang dengan rumet. ada kawan aku kat fak dia kata dia dah nak muntah dengan kehidupan baru kat sini dengan rumet yang perangai macam entah pape. tapi Alhamdulilah aku bahagia walaupun tanpa bf farid kamil dan rumet aku best. hehe!

Actually, I just want say hyeee to November. counting to 27th. ehem!

ok bye nak pegi class. ;)



6 comments:

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D