Monday, November 28, 2011

Heyy i'm 20 years old and i'm still preety!

HAHA. Maka ramai lah insan-insan yang akan muntah bila baca title entry kali ni. :p

Hyee semua. saya sudah 20 tahun dan saya dah matang. haha. pada hal kawan-kawan yang lain dah sebok nak masuk 21 tahun kan. tak pela saya ni muda. kahkahkah!

Terima kasih awak semua yang wish birthday saya. tak kesah la via msg/call/fb/blackberry/samsung galaxy blablablabla. sungguh saya tak kesah awak semua wish via ape sekali pun. asal kan tak via vavi dah la. ehh. hihi. :p tapi di sebabkan kemudahan teknologi tahun ni tak ramai yang nak call/msg tepat jam 12 malam. lagi tunggu aku call ada lalalala kan. :p mentang-mentang aku dapat free call. haha. 

Alhamdulilah, tahun ni birthday aku jatuh pada hari Maal Hijrah. di sebabkan dapat cuti sampai isnin dapat la aku balik rumah. kikiki. dan dan sempena birthday aku jugak ramai orang buat kenduri kawen kankankankan. one of them ialah jiran aku dan school mate aku. pehh muda-muda dah kawen. hehe. 

Lastly, untuk korang insan-insan yang aku baru kenal tak sampai setahun, korang buat aku terharu la di musim mengawan ni banjir ni. ehh. pada birthday aku.

Tira, 
thanks untuk pelok cium nyanyi kan lagu birthday sebelum aku balik Johor hari tu. terharu sangat. thanks jugak sebab selalu kenyangkan perut aku. bawak aku pegi makan sedap-sedap. time kat class bila aku lapar bukak beg kau sure ada makanan. hihi. kau selalu back up aku bila kene buli dengan lelaki(s) mulut longkang tu kan. hehe. dan dan dan yang paling best kau selalu layan hobi gila aku suka tengok lelaki kacak. kahkahkah! aku doakan kereta wira kau akan selalu gagah jangan rosak-rosak lagi. nanti aku kene pegi class naik bus. dah kene siap awal-awal. tak suka. lalala. :p



Nia, Ida, Bell (rumet)
ehh korang jahat kan. dah la tak wish birthday aku. lepas tu aku balik boleh pegi shoping kat mid tau la tengah sale kan. sedih tau. pehh pehh sentap sekejap. hehe. tapi tapi tapi aku tak sangka korang sweet jugak. kekeke. thanks er untuk surprise tadi untuk cake tadi untuk jajan mameeeee monster tuuu semua la. hehe. thanks selalu layan aku bebel, layan aku cite mengarut, layan aku cerita pasal lelaki kacak hari-hari yang aku jumpa. haha!




Ok. abaikan bilik kami yang sepah. =='
ni jela pic yang mampu di tayangkan.
al-maklum pakaian dalam bilik kan. kekeke.

Playboy sejati,
first untuk sufy. aku tak sangka dalam longkang-longkang mulut kau ni masih ada sifat mulia rupa nya. haha. thanks untuk jadi orang pertama bagi aku hadiah untuk tahun ni. dan untuk daus, aku masih tunggu hadiah special dari kau. haha. kau pun antara insan-insan yang selalu kenyang kan perut aku, teman aku jalan, teman aku pegi lib. tapi pasni tak nak ah jalan dengan kau lagi nanti aku tak kene ngurat. haha. lastly, semoga korang bertemu jodoh dengan doctor. kahkahkah. :p



Korang jela insan-insan yang paling aku rapat kat sini. yang boleh terima aku seadanya. yang boleh terima gurauan kasar aku.yang paling utama korang ni jela yang suka layan aku punya hobi yang sangat mengarut tu. hahaha. dan sempena umur aku 20 tahun ni aku masuk kan korang dalam list insan yang aku sayang. sila terharu. haha. dan kawan-kawan lama dan kekasih awal tak jumpa akhir, korang masih di hati aku. masih di rangking teratas. :)



kalau ada award wish paling kreatif aku nak bagi kat kau yg lukiskan untuk aku pic princess. cewah. :D


3 comments:

  1. Bufday ye ? Okeh, serangkap pantun khas untukmu. ^___~

    Kek coklat enak tak terperi,
    makan sampai menjilat jari,
    Selamat hari jadi wahai cik Zafira Zaki,
    Semoga terus sukses & dimurahkan rezeki !

    HEHE~

    May Allah bless u ya sis :)

    ReplyDelete
  2. Nur Suhada. hihi. terima kasih awk. :)

    thaoqib : rindu? wahh terharu ni. sila dtg lawat. hehe.

    ReplyDelete

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D