Saturday, December 31, 2011

Dua Puluh Sebelas berakhir dengan McFlurry

dan Papa I love u. hehe. :p
 
Hyee. sekejap lagi nak masuk dua puluh dua belas. kejap jer kan. aku tak puas lagi dengan umur dua puluh tahun ni. orang lain dah sebok nak umur dua puluh satu tahun. ehh nampak tak aku ni muda. lol. :p ayah kata aku tak matang walaupun dah berangka dua puluh. sampai hari ni aku tengah pikir matang tu macam mane. matang tu kene pakai heels ke kene pakai make up ke kene ada boipren erk? hehe. ok tak lawak. fine.

Alhamdulilah, sepanjang bernafas aku di kelilingi dengan insan-insan yang menyayangi aku. family, kawan-kawan dan rumet. boipren tak de ehh tapi bahagia jugak. hehe. ;)  

Dan untuk pertama kali dalam hidup ni aku nak pasang azam. azam aku tahun baru nak joging seminggu sekali dan sit up setiap hari. kekeke. ni kalau rumet baca memang gelak guling-guling diorang. sila bagi support yer! :D

Ok tu jer azam aku. dan semua orang memang berazam kan nak jadi muslim yang lebih baik, memperbaiki diri dan bla bla bla tu semua orang pun nak yang terbaik kan. so azam aku yang pertama untuk dua puluh dua belas ni simple jer. :)



wajah 2011 terakhir. 
matang tak? hehe. 


dear rumet yang awesome, thanks utk hari-hari yang indah bersama korang.
gelak tawa belum ada yang neges. sentap tu biasa. hehe. 



Ehh sempat update lagi sempat tgk movie padahal 3 Jan nak exam. Good luck myself! :)