Sunday, February 19, 2012

0110 am

Hyeee bertemu kembali kita dalam rancangan bual bicara tak dengar suara. Hahaha.

Hyeee i'm bacak. i'm back. i'm back. dah seminggu aku kat Universiti Mahal ni. kat sini semua pun mahal. tak macam kat rumah. kat rumah makan dah la sedap free pulak tu. memang bahagia la kat rumah. ternak lemak pun berjaya. pastu kecoh sendrik gemok. nth pape jer zafira ni. :p tapi kat sini makan dah la mahal tak sedap pulak tu. kat rumah banyak kasih sayang. semua pun sayang aku. ehem aku kan princess. kekeke. kat sini harap kasih sayang dari rumet jer. kesian diorang hari-hari kene layan aku yang entah pape ni. macam biasa bila dah start sem baru semua orang pun asik tanya pasal result. sebab aku tak dapat dekan so result aku di rahsiakan. aku simpan result dalam laci kat loker. hahaha.

Sem ni jadual pack gila. ada class start kol 8 am abes kol 6 pm. best nye jadual class mcm ni kan. grrr.  macam mane nak ada boipren ni. tak sempat aku nak pegi carik jodoh. kekeke. part class pagi ni aku lemah longlai. nak kene bangun pagi satu hal mandi pagi ke dua hal pulak. nak tunggu bus ke tiga hal nye. pastu nak mendaki bukit naik fak lagi. kira nya aku ni nak pegi class semua cabaran. huhu. masalah utama aku sama jer dengan sem lepas. aku tak leh bajet bila bus sampai. bila aku turun mesti bus dah jalan pastu kene pegi naik teksi. pastu duit kat bank tak penah aku tengok semakin banyak makin kurang ada la. kehidupan kat sini tak sebahagia hidup kat rumah. sobsob. ok dah tu jer aku mampu taip. tak de motif kan? sapa soh baca. hahaha. :p