Monday, April 30, 2012

Adopted.

Hyeee sweet boys and sour girls. kehkehkeh.

Esok cuti. say yeaaaa! haha. hari selasa hari paling tak best sebab jadual penuh. class dari pagi sampai petang. tapi nasib baik class English selalu balik awal. so aku tak de la anti hari selasa sangat. hehe. tapi aku tak paham ape yang lect ajar time class Eng tu. lect tu ajar laju macam kereta api dan geng budak lelaki dengan kuat akan kata 'yesss, understand bla bla bla'. suara aku yang ayu ni lect tak dengar pun. huhu. Ok dah. aku dah start nak merepek dah tu. hehe.


Dulu, masa adik aku enam tahun aku kata dia anak angkat. sampai nages-nages aku dengan Along kerjakan dia. hahaha. lepas tu kene marah dengan mak. :p punya la time tu aku tak leh terima kelahiran dia. tu adik lelaki tu. sila imagine kalau adik aku perempuan ape yang akan aku lakukan. wakakaka. kejam tak? kajam tak? hikhikhik. seiring dengan peredaran tahun aku dapat terima aku memang ada adik lelaki. tapi macam mana sekali pun aku tetap buat perangai princess 24 jam kat rumah. haha. 

Ok dah tu jer itew nak tulis. kbai.  


*rasa nak lempang aku tak? tajuk macam tak de kene mengena dengan entry erk. tak berdaya saing betul la aku ni. haiyo.  -,-


1 comment:

  1. Hahaha. Tapi ko back up dia gak yot bila guwe sakat Abit. :p

    ReplyDelete

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D