Saturday, April 21, 2012

Untuk Kekasih di Utara.

ini entry pendek tentang kasih sayang,
sediakan baldi kerana anda bakal muntah sepanjang membaca.

Hyee awak yang sentiasa comel, 
Happy birthday sayang!

Birthday awak tahun ni tak ada hadiah yang special kita boleh bagi. kita cuma mampu wish dan doa yang baik-baik jer untuk awak. kita rindu awak. rindu nak gosip-gosip dengan awak. rindu lepak makan ice-cream makan kepsi sama-sama. rindu nak study sama-sama. rindu nak copy nota awak. hehe. ehh banyak la rindu pasal awak ni. haihh. dulu zaman muda kita time sekolah awak selalu bawak bekal kan. kita paling suka awak bawak bekal karipap yang mak awak buat. memang tak cukup kalau makan dua jer. rasa nak habiskan satu taperware jer. hehe. sebab tu kita makin gemok dan awak masih kurus macam dulu. -,-

Dah bertahun-tahun kita kenal dan kawan dan rapat dan berkasih sayang dan bercinta dan awak masih orang yang sama. bape banyak dan daaa. -,- orang yang selalu pakai comel-comel dan wangi 24/7, awak la orangnya. ingat tak masa tengah study kat library dulu, kita penah marah awak sebab awak pakai perfume. muka awak merah padam time tu. pastu kita ketawa terbahak-bahak sebab awak benggang. kekeke. kita tau dalam beg awak, perfume memang wajib ada kan kan kan. :) walaupun awak suka bebel awak tetap menjadi kesayangan ramai. ;)

Untuk birthday awak yang ke-21 ni kita doakan awak panjang umur supaya awak boleh tunjukkan skill memasak awak dekat Mr. Future Husband awak. semoga awak gembira selalu sebab kalau awak sedih muka awak berkerut nanti cepat tua dan tak comel lagi. kekeke. semoga awak sihat-sihat selalu supaya dapat belajar dan dapat result bagus dalam setiap exam awak. kita tau awak sangat kuat study sampai awak kurus. hihi. 

Akhir kata, tak ada ape yang kita mampu bagi awak. selain kasih sayang yang melimpah ruah ni. hikhikhik! ehh awak dah tua. kita masih sweet 20. kikiki. :p



Ini untuk awak. :)


Birthday Girls. sweet 21. 


Kita berdua masa zaman muda. hihi. :)






*pehh tulis entry ni feeling macam tulis untuk boipren. huehuehue.


2 comments:

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D