Sunday, October 7, 2012

UMmocktrial (GAMPANG)

Hyee adik junior semua comel-comel. *lambai tangan*

Blog sawang sane sini tak terjaga langsung. al-maklum la sepanjang cuti sem jadi wanita bekerjaya. uhuk uhuk. dengan gigihnya mencari rezeki untuk masa depan. kot kot la dapat kawen awal. hihi. banyak benda nak gosip sebenarnya tapi masa tak mengizinkan. nak gosip pasal kerja pasal raya semua tak menyempat. haihh.

Hari ni aku menyempatkan diri konon-konon busy kemain letuw nak gosip dengan u'olls semua. ni cerita ahkak senior tahun 2. haha. semalam aku first time tengok teater. jakun booo. teater ni budak fak law yang organised. dari pengarah, pelakon, make up, teknikel, belakang tabir semua budak law yang handle. 100% fresh dari budak law so mmg wajib tonton! mmg excited aku nak g tengok sebab selalu yang bab teater ni kan budak kebudayaan jela yang nampak mcm terer. dipendekkan cerita event ni berlangsung seminggu tapi aku boleh datang tegok hari last tayangan. ecewah nampak betul busy di situ. kahkah.

Apa yang aku boleh komen, teater ni memang santai dan kelakar gilos bak kata Hanis Zalikha. Semua watak dan dialog memang sampai. cuma ada sorang watak peguam tu jer yang memang merapu. kalau tak salah aku peguam yang pegang watak Datin Hajah Mak Hengku Hafilldah Ali. amek kau nama watak pun berbelit. paling teruk part last masa nak abes tu dia boleh soal saksi benda yang sangat bosan dan tak de kene mengena dengan kes dan semua audiens dah bosan dengan dia. aku rasa nak jerit soh dia duduk diam-diam jer. watak lain memang best. paling tak leh terima akal malam last watak hakim boleh patah kan kerusi. haha.

Tekan sini, sini, dan sini untuk cerita lebih lanjut tentang UMmocktrial. wakaka. nampak sangat malas nak taip banyak-banyak. 

Next kite cuci mata tengok awek cun. haha. ready baldi kot kot nak muntah nti. :p

 Model untuk UMmocktrial 2012. wakaka. 

 
Berikan caption ikut suka hati anda. hikhik.

 

Trailer.


 
Ehemm. Hanis Zalikha datang hari last teater ditayangkan.
 dan dia sangat kurus dan cantik.

UMmocktrial pun dah labuhkan tirainya. sapa yang nak dok tengok boleh tunggu tahun akan datang. memang tak rugi tengok. harga tiket pun murah dan serendah RM3. wuwuwuwu. akhir kata, baru sedar bahawa budak law pun sangat ramai yang kacak-kacak terutama tuan pengarah ini teater. cair habaq hang. hehe. 


*patut la UM taruk fak law jauh dari fak lain.


No comments:

Post a Comment

♥ thanks for commenting! ♥

lovelove!

double~loves! ;D